Zingen & mediteren

Mantra zingen, Mediteren, Meedoen

Als je kunt praten, kun je ook zingen. Zingen brengt je bij je basis, zet je in je kracht en geeft plezier en energie. Mantra’s zingen voegt daar nog wat aan toe: door de herhalende melodie en tekst verdwijnen de gedachten als vanzelf. Laat je meevoeren met de stroom. De drukte van alledag verdwijnt naar de achtergrond en je komt in je stilte. We eindigen elke keer met een stiltemeditatie. Of je mooi zingt, vals zingt of alleen maar wat bromt, erbij zit, ligt of staat… dat is allemaal niet belangrijk. Het gaat om het doen en ervaren, niet hoe het klinkt. Hoe je het ook doet, gebruik je stem.

Op 31 december zingen en mediteren we voor de vrede. Dat gebeurt op dat moment wereldwijd en dat is voelbaar. Op deze manier het oude jaar uitluiden en in stilte en vrede het nieuwe jaar ingaan is elk jaar weer voor elke deelnemer een hele bijzondere ervaring.

Jaarlijks zing ik op oudejaarsdag, samen met degene die aansluiten. Het gaat altijd door. Of we met z’n tweeën zijn, z’n vijftienen of iets daar tussenin. Graag doorgeven als je mee wilt doen, dan kan ik de juiste ruimte en aantal stoelen regelen.

Zingen doen we onder begeleiding van mantra’s die ingezongen zijn op CD. We zingen mee, allen met onze eigen (tweede, derde, vierde) stem, met de CD als basis en steunpunt.

Wanneer: 31 december van 10.00 uur tot 12.00 uur. Inloop vanaf 09.45 uur.
Waar: Rijksstraatweg 268 | 9752CL Haren.
Je bepaalt zelf je bijdrage.