Mandala

Zwangerschapsmandala

Als je zwanger bent komt er veel op je af. Je lichaam verandert, je gevoelens hobbelen mee. Er moet van alles geregeld worden en ondertussen gaat het dagelijkse leven gewoon door. Het is heerlijk om daar af en toe uit te stappen en je aandacht helemaal te richten op jezelf en je kindje. Een mandala tekenen is ontspannend, rustgevend en vergroot je inzicht. Het geeft een extra dimensie aan je zwangerschap,is verbindend  en daardoor een bijzondere voorbereiding op je bevalling. Tekentalent hoef je niet te hebben; de techniek die ik aanbied geeft altijd een prachtige zwangerschapsmandala als resultaat.
De workshop kan individueel gevolgd worden of in groepsverband (maximaal 6 personen).

Kosten: 25 euro (groep), 40 euro (privé). Inclusief materiaal en koffie/thee

Geboortemandala

Elke geboorte laat een diepe indruk achter. Of het nu kort geleden is of jaren terug dat je bevallen bent, je herinnert je altijd hoe het gegaan is en wat het met je gedaan heeft. Een geboortemandala is een bijzondere manier om je bevalervaring zichtbaar te krijgen en vast te leggen. Door te tekenen en te kleuren ontstaat dat vanzelf. En worden de blijvende herinneringen aan die bijzondere gebeurtenis in je leven zichtbaar. Daarnaast is het maken van een geboortemandala helend en bekrachtigend. Dus ben je ooit bevallen en heb je zin om dat in een mandala vast te leggen, dan ben je van harte welkom. Ook als je een (geplande) keizersnee, kunstverlossing of kleine geboorte (miskraam) hebt gehad.

Kosten: 25 euro (groep, maximaal 6 personen), 40 euro (privé). Inclusief materiaal en koffie/thee.

Moedermandala

Moeder worden is intens en verrijkend. Een mandala is een uitstekende manier om kleur en uitdrukking te geven aan de diepere lagen van je moederschap. Waarom ben je mama geworden en wat brengt het je? Laat het al tekenend zichtbaar worden op papier.

Kosten: 25 euro (groep), 40 euro (privé). Inclusief materiaal en koffie/thee