Wat doe ik

Wie mij vindt, vindt niet mij maar zichzelf.

Ik ben reader

Mijn kwaliteit van verruimd kunnen kijken gebruik ik tijdens readings en healingen. Ik kijk en ervaar op zielsniveau en daar is ruimte voor alles wat iemand laat zien. Problemen bestaan niet in mijn waarnemingen. Ik houd van taal en wat je laat zien, vertaal ik in passende woorden. Ik ervaar een reading als een prachtig en praktisch instrument om snel en gemakkelijk bij de essentie te komen.

Je kunt bij me terecht voor een reading en een healing.

Ik begeleid zwangerschappen en geboortes

Mijn vier zwangerschappen en bevallingen hebben bevestigd wat ik altijd al heb geweten: een kind baren is enorm krachtig en initiërend. Ik heb alle vertrouwen in bevallen. Zwangeren en hun partner te mogen begeleiden is voor mij heel vervullend. Ik stel me dienstbaar op, volg en bekrachtig. In mijn doulaschap kan ik mijn onvoorwaardelijke liefde, aandacht en vrouwenwijsheid kwijt. Elke keer weer vind ik het een eer als ik als doula gevraagd wordt bij een geboorte.

Je kunt bij me terecht voor diverse zwangerschapscursussen en workshops, waaronder Hypnobirthing Ook blog ik over alles wat raakvlakken heeft met geboortezorg en schrijf ik voor Dalalou natuurlijk. Haar zwangerschapskalender is een aanrader!

Bewuste Zwangerschapskalender

Ik geef cursussen en workshops

  • Readersopleiding
  • Mandala tekenen
  • Zingen en mediteren
  • Zwangerschapscursussen