Reading

Reading

Tijdens een reading wordt gekeken naar je energie, die informatie bevat. Het geeft een zo compleet en helder mogelijk beeld van hoe jij op dit moment in het leven staat. De reading kost 75 euro. Als je met z’n tweeën komt voor een relatie reading kost dat 90 euro. De reading wordt opgenomen en naar je opgestuurd via Wetransfer. Zeg je de reading af, dan wordt 50 euro in rekening gebracht.

Een reading werkt diep door. Het is aan te raden om na de reading een paar uur eigen tijd te plannen , zodat hetgeen je ontvangen hebt, zich nog dieper kan ankeren.

Aura/chakra reading algemeen

Door middel van het lezen van je roos (staat symbool voor je leven), je aura (energievelden om je heen) en je chakra’s (energiecentra in je lichaam), wordt duidelijk waar je op het moment mee bezig bent, waar je leer- en krachtpunten liggen en welke ervaringen uit het verleden hierbij een rol spelen. Het is inzichtelijk, rustgevend en inspirerend. Specifieke vragen met betrekkingen tot bijvoorbeeld werk, relaties, kinderen en gezondheid kunnen ook een uitgangspunt zijn voor een reading.

Businessreading

Loop je vast in je werk, overweeg je te switchen van baan, heb je een grote wens om een eigen bedrijf op te zetten? Kortom, houden zaken rondom je werkzame leven je erg bezig en kun je wat inspiratie en inzichten gebruiken? Dan kan een businessreading een welkome aanvulling zijn in het vinden van jouw weg. Op een diep energetisch niveau kijk ik met je mee en wordt helder waarom er knelpunten zijn ontstaan en wat je kan doen om werk, passie en persoonlijkheid meer te laten matchen. En om de stappen te zetten waar je aan toe bent.

Relatie reading

Als je samen met je partner jullie relatie onder de loep willen nemen, zijn jullie welkom voor een gezamenlijke reading. Eerst worden jullie allebei kort gelezen, zodat je als individu de verbinding in gaat. Gekeken kan worden naar jullie historie, voedingsbodem, verbinding en leerpunten. Een relatie reading kost 85 euro.

Zwangerschapsreading

Als je zwanger bent, bent je naast fysiek en emotioneel, ook energetisch met je kindje verbonden. Een bijzondere ervaring om via een reading je nog meer bewust te worden van het kindje dat je in je draagt. Wat is het voor een kindje, wat komt het brengen. Waarom komt het nu in jouw/jullie leven? Waarom ben jij de perfecte moeder voor dit kindje en de vader de perfecte vader? Wat ga je (van) elkaar leren? Wat is de betekenis van de plek van dit kindje in de rij van kindjes die bij je gekomen zijn? Verbinding met broertjes en zusjes, ook mbt miskramen(=kleine geboortes) en abortus.

Ouder-kind reading

In je leven als ouder kan je geconfronteerd worden met gedrag van je kind waar je moeite mee hebt en waar je geen adequaat antwoord op hebt. Je hebt er last van en het is ook onprettig voor het kind zelf. Dan kan een ouder-kind reading inzicht en perspectief bieden. Je bent als ouder welkom, je kind hoeft niet mee te komen, een foto is ook niet nodig. Want een kind resoneert op de energie van de ouders en is dus goed zichtbaar via zijn ouders.

Als je als ouder tegen het gedrag van je kind aanloopt, heeft dat ook met jou te maken. Resoneert het met iets in jou. In een reading creëer je ruimte en heel je, waardoor je met meer compassie, kracht en helderheid je kind kan begeleiden in zijn ontwikkeling. Het gaat er niet om dat het kind verandert, maar dat je als ouder het kind ruimte en vertrouwen kan bieden om andere keuzes te gaan maken.

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een reading? Een origineel verjaardagscadeau geven? Dan is deze cadeaubon misschien een idee. Neem contact met me op als je een bon aan wilt schaffen.

Reacties

Gegroeid vertrouwen.

Nogmaals heel erg bedankt voor de waardevolle reading. Het brengt me echt verder in mijn proces en ontwikkeling. Het vertrouwen  groeit en ik kan dingen steeds meer een plekje geven.

Haneen

Kracht en herkenbaarheid

Ik vond het heel prettig bij jou, voelde me op mijn gemak. Heb kracht er uit gehaald door wat je tegen mij gezegd hebt. Ook was het herkenbaar. Dank nogmaals.

Glimlachen

Super dank je wel voor de reading. Ik zit nog te glimlachen, ik voel het van binnenuit stralen en gloeien….!

Marloes

Helderheid

Jouw heldere reading heeft mij verenigd met mijn eigen helderheid. Ik hoef niet meer op de barricaden, ik ben helder. Mijn innerlijke en uiterlijke strijd om begrepen en gezien te worden zijn ‘opgelost’. Ook weet ik nu dat in mijn voorouders kristalhelderheid en aardse geneeskracht samenkomen. Met mijn wortels en overzicht kan ik verder uitgroeien tot de mediator en genezer van tegenstellingen die ik in essentie ben. Veel dank!

Marieke.

Zeer waardevol

Ik vond het zeer waardevol. Raar, maar voel me plots veel lichter, positiever en minder bezwaard.

Een bijzondere ervaring

Ook al heb je er verhalen over gehoord, je kunt het vooruit niet begrijpen. Je moet het hebben ondergaan. Een heel bijzondere ervaring!

Online reading

“Twijfel je over een reading? Niet doen!
Het is echt een cadeautje aan jezelf. Wat een bijzondere en fijne ervaring!
Ik heb ervoor gekozen om de reading op afstand te doen, via de PC. Gonny vertelt je wat jijzelf laat zien, al ben je daar zelf niet van bewust. Het was zo’n fijne verhelderende reading. Aan het einde van de reading zat ik stralend achter de PC!
Het fijne is, is dat je het geluidsfragment toegestuurd krijgt, wat maakt dat je het op een later moment nog eens rustig terug kan luisteren.
Echt een aanrader dus, en ik kom zeker nog eens terug!”

Oceaan van energie

Dankjewel voor de heel fijne ervaring. Het voelde dat er eindelijk een heel groot, wit, sterk licht scheen op mijn pad. Ik voel me nog altijd lichamelijk moe, maar ik zie nu oplossingen om dit stap voor stap op te lossen. Geestelijk voel ik veel meer energie. Alsof er een oceaan van energie bij mij is binnengestroomd voor het eerst in zo’n lange tijd.

Marie

Oprecht en warm

Ik wil je nog even hartelijk bedanken voor de ‘natuurlijke’ reading die ik  van je heb mogen ontvangen!! ‘Natuurlijk’, omdat ik het ook zo ervaren heb en het op die manier dus ook tot mij heb genomen .
Het voelt oprecht en warm aan en dat is heel fijn.
Ook toen ik het nog eens beluisterde, was het goed!
George

Liefdevolle bevestiging

Een reading van Gonny is voor mij een constructieve ondersteuning in de antwoorden die ik zoek. Vanuit de diepte geeft ze weer wat in mij en in mijn relatie met mijn overleden man Piet speelt. Gonny ervaart onmiddellijk hoe aanwezig hij bij mij is, en alleen al dat iemand dat ervaart wordt ik heel blij van.

Ze spreekt vanuit zeker weten, en dat weten klopt. Voor aarzelaars: ze weet van alles van mij, ook over twijfels en onzekerheden die ik nooit met haar besproken heb. Een reading van Gonny: liefdevol bevestigend en altijd ondersteunend. Haar reading brengt je op een dieper niveau verder.

Jantje

Gesteund en aangemoedigd

Na een reading sessie van Gonny ben ik opnieuw weer verrast hoe zij de kunst verstaat van het met woorden schilderen van indrukken en beelden, verpakt met een prettige nuchterheid en warmte. Dit maakt dat iedere keer als ik weer buiten sta, mij gesteund en aangemoedigd voel door het leven zelf.

 Klaas

Zeer waardevol

Dank je wel. Ik heb de reading als zeer waardevol ervaren.
T

Mooie inzichten

De reading heeft me weer veel opgeleverd. Mooie inzichten, rust, blijheid en inspiratie. Bedankt hiervoor!
Margreet.

Zeer knap in het verwoorden

Ik vind het leuk om iets te vertellen over een reading die ik begin 2017 kreeg bij Gonny, omdat ik denk dat het voor anderen ook zeer waardevol kan zijn. Ik kom al jaren bij Gonny voor een reading en het is steeds weer waardevol en diepgaand. Het geeft mij focus, inzicht en is inspirerend. Zowel in mijn acties in de praktijk als in mijn persoonlijke leven. Het is heerlijk om naar Gonny te gaan. Na ontvangst bij de houten tuindeur lopen we door naar het tuinhuisje in de tuin, wat al lekker warm is en waar ik de reading ga krijgen. Deze reading geeft mij weer inzicht. Het stimuleert mij en geeft mij de moed om steeds weer te vertrouwen op overvloed en de bron van creatie in mijzelf. Elke reading is weer anders.

Veel mensen die ik ken zijn ook naar haar toe gegaan. Het valt mij op dat zij steeds weer diep onder de indruk zijn van wat het hun brengt en hoe helder de readingen van Gonny zijn. Ze is zeer knap in het verwoorden van wat ze waarneemt, is praktisch en aards, heeft humor en is ook nog eens een hele lieve schat :).

Anne-Marie Hamming.

www.volledigleven.nl

Soul-business coach, supervisor en therapeut. Eigenaresse van Volledig Leven. Ze leert je ondernemen vanuit bezieling, voor een bloeiende praktijk en een diepgaander resultaat.