Ayla met mama

Ayla

Verslag van de geboorte van Ayla

De geboorte van mijn lieve Ayla

Kort na de verwekking van mijn tweede kindje, verbrak de relatie met de vader van mijn kinderen.
Hoewel ik de zwangerschap absoluut nog steeds als een heel groot en gewenst geschenk beschouwde, ging ik af en toe toch door een moeilijke tijd. Met name toen de bevalling naderde, voelde ik me vaak eenzaam en verdrietig. In mijn omgeving was op dat moment geen geschikt persoon beschikbaar die mij werkelijk goed zou kunnen bijstaan tijdens de bevalling en dat gaf me veel spanning en onrust. Mijn zwangerschapsyoga-docente gaf mij een folder van Doula Gonny.
Na het lezen hiervan, voelde ik direct dat dit voor mij de perfecte steun zou kunnen zijn. Na een verkennend telefoongesprek volgde een hele prettige persoonlijke kennismaking met Gonny.

bevalling Ayla
Gonny is een heel warm mens en toont zich oprecht betrokken. Ze heeft mij fantastisch gesteund tijdens deze intense en blijde gebeurtenis, de geboorte van mijn prachtige dochter Ayla. Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat dit op mijn pad kwam, want door Gonny haar aanwezigheid aan mijn zijde zowel voor, tijdens als na de bevalling, heb ik mijn kindje het leven kunnen geven in een harmonieuze, veilige en warme omgeving. Ik lees nog regelmatig met heel veel ontroering het verslag dat Gonny heeft gemaakt van de geboorte van mijn dochter.

Ayla met mama

Marleen